Pilgrimsvandringer

Der arrangeres løbende pilgrimsvandringer ved sognepræst Maria König i løbet af året.

Vandringerne har forskellige temaer og længde.

Palmesøndag d. 28. marts kl. 9.00 - Fællesgudstjeneste i Vamdrup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring.

Efter gudstjenesten kører vi til Brødsgård Landbomuseum i egne biler.

Her fra går vi en pilgrimsvandring i Harte skoven på 6 km. Den slutter ca. kl. 13.00

Husk madpakke. Tilmelding til Maria senest d. 27. marts på sms: 20464295 Adressen til Brødsgård Landbomuseum er: Brødsgårdsvej 52, 6000 Kolding

Kristi himmelfarts dag d. 13. maj kl. 9.00 - Fællesgudstjeneste i Hjarup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring.

Efter gudstjenesten går vi til Ødis kirke gennem skoven, 7,2 km.

Vi slutter med en andagt i Ødis kirke og spiser derefter madpakker i sognehuset Vestfløjen. Her afsluttes pilgrimsvandringen officielt - det er ca. kl. 13.00

De, der har mod på at gå længere, kan gå med tilbage til Hjarup kirke, 5 km. Husk madpakke.

Tilmelding til Maria senest d. 11. maj på sms: 20464295 Pilgrimsvandring arrangeres i samarbejde med sognepræsten i Ødis, Inger Hvindenbråten.

Du er altid velkommen til at kontakte Maria, hvis du vil høre mere.

Mobil 2046 4295 eller mail mduk@km.dk

Vil du med på en uges vandring ad Hærvejen til sommer ? - læs mere HER: