Du er her: 

Hele Danmarks Familieklub i Vamdrup

I Vamdrup Kirke vil vi gerne være med til at skabe gode fællesskaber for alle. #bedresammen

Derfor er vi gået sammen med Hele Danmarks Familieklub om at lave nye familieklubber i Vamdrup, hvor vi inviterer familier til at mødes to gange om måneden i et halvt år. 

Alle typer af familier kan deltage i en klub sammen med 7 - 8 andre familier i Kirkehuset, hvor man spiser sammen og laver forskellige sjove aktiviteter, der tilsammen giver et rart og trygt fællesskab. 

5 - 6 frivillige står for at planlægge de enkelte gange  - familier kan også tilmelde sig som frivillige.

Hele Danmarks Familieklub har været i gang et par år og har allerede startet mange klubber og overalt i landet. Det er en del af KFUM's sociale arbejde og er støttet af Mærskfonden.

Derfor følger der penge med til både mad og indkøb til aktiviteter.

Desuden bliver alle frivillige tilbud en gratis træningsdag forud for et nyt forløb.

Det er et rigtig godt tiltag og en super god mulighed for at lære nye mennesker at kende.

For som Hele Danmarks Familieklub formulerer det:

"Vi kan mærke en spirende lyst til fællesskabet. Til at åbne op for hinanden. Til at insistere på at ville hinanden.Få øje på hinanden. Og til at møde hinanden. Vi kan mærke en spirende nysgerrighed og lyst til at se ud over ens egen familie. Til ikke bare at være noget for hinanden - men med hinanden. Og vi er ret vilde med den tone. 

Derfor vil vi skabe Hele Danmarks Familieklub"

Vil du høre mere, kan du kontakte Kirke-og kulturmedarbejder Mette Bjelskou eller læs mere på www.heledanmarksfamilieklub.dk

Del dette: