Tak til Solveig

Efter 13 år som kirke og kulturmedarbejder ved Vamdrup kirke har Solveig Sørensen valgt at stoppe

19.02.2019

Solveig Sørensen, kirke- og kulturmedarbejder ved Vamdrup kirke, har valgt at stoppe. I godt 13 år har hun været en vigtig medspiller i at forme og udvikle Vamdrup kirke.

Solveig har altid brændt for sit arbejde og bidrog også med nye ideer og projekter, som hun gerne ville sætte i gang. Med en stilling på 18½ timer om ugen var der ikke altid arbejdstimer til alt det, hun gerne ville nå.

Solveig har specielt haft et hjerte for de mennesker som ikke havde de samme ressourcer som andre. Hun har bl.a. været med til at starte feriehjælp for børnefamilier, besøgsvenner og julehjælp op. Og hun har været en fast del af holdet omkring i Onsdagscaféen, hvor 20-30 fortrinsvis ældre hver uge mødes for at drikke kaffe, spise hjemmebag, snakke, fællesskab, høre historier og synge sange fra Højskolesangbogen.

Solveig har også sørget for, at kirkens arrangementer nåede ud til alle i sognet - gennem aviser, hjemmeside, Facebook, plakater og opslag i byens butikker - og Solveig har også undervist minikonfirmander fra 3. klasse og koordineret forskellige events som Kirkefestival, Fastelavn og Alle helgen.

Vi vil sige Solveig en stor tak for de år, hun har været ansat ved Vamdrup kirke og ønsker hende alt mulig held og lykke og Guds velsignelse i de nye opgaver hun skal i gang med.

Michael Hjort
Vamdrup Menighedsråd