Høst- og festgudstjeneste- med frokost

13.09.2018

Det er en traditionsrig dag, når Vamdrup kirke slår dørene op til høstgudstjenesten, som i år også indeholder 3 dåb og efterfølgende frokost i kirkehuset.

Vore forældre gjorde det. Vore bedsteforældre gjorde det. Vore oldeforældre gjorde det. Og sådan kan vi blive ved. Det er en gudstjeneste med masser af fine og gode traditioner vi er en del af, når vi søndag den 16. september kl. 10.30 mødes til årets store høstgudstjeneste, som er en takke- og festgudstjeneste, hvor vi siger tak til Gud og glæder os over årets høst fra marker og haver.

Dagen bliver ekstra festlig, da vi også byder velkommen til 3 nye medlemmer, der skal døbes. Vi synger de gode og kendte høstsalmer som "Vi pløjed og vi så'de", "Nu falmer skoven" og "Du gav mig, O Herre, en lod af din jord" og så en nyere høstsalme som er månedens salme i september måned "Du lagde i det mindste frø". Vi skal høre de gode nyheder som kan skabe liv af døde - og så starter vi også denne dag med at samle ind til kirkens nye projekt: Bibelsk sjælesorg - hjælp til traumatiserede. Det er et meget spændende projekt, som Bibelselskabet er involveret i. Læs mere om projektet her

Har du lidt ekstra frugt, blomster eller grøntsager fra haven eller marken, må du gerne medbringe det, så børnene kan bære det ind i kirken som pynt!

Bagefter høstgudstjenesten, som begynder kl. 10.30, er der høstfrokost for alle i kirkehuset. Det koster 20 kr. for voksne, børn er gratis.