Ny medarbejder brænder for børn og unge

Jytte Fyhn Schmidt er ansat som kirke- og kulturmedarbejder og skal arbejde med børn, unge og frivillige

06.09.2018

Den 1. september begyndte Jytte Fyhn Schmidt som ny kirke- og kulturmedarbejder ved Vamdrup kirke og skal arbejde med især børn, unge og frivillige

Vamdrup kirke har ansat Jytte Fyhn Schmidt som kirke- og kulturmedarbejder 10 timer om ugen fra 1. september, foreløbig for et periode på to år. Jytte skal bl.a. koordinere aktiviteter og events for og med børn og unge.

- Juniorklubben 'Hajen' som har holdt pause nogle år vil vi meget gerne have gang i igen. Og for at det kan ske, har vi brug for frivillige, som har lyst til at have med juniorer at gøre og lave sjove aktiviteter sammen med dem, fortæller Olav Lynggaard, som er formand for menighedsrådet ved Vamdrup kirke.

Vil du være med til at få gang i juniorklub og har du lyst til at være sammen med børn og unge, kan du få en snak med Jytte, som selv brænder for at arbejde med børn og unge. Der er brug for frivillige til forskellige praktiske opgaver, også unge der kan være med som legeonkler og tanter!

Jytte Schmidt er i dag også ansat ved Hjarup kirke som kirketjener og kirke- og kulturmedarbejder. Vi glæder os til at få Jytte med på holdet. Jytte træffes på tlf. 2513 9349 eller på mail (jyttefyhn@hotmail.com)

Ud over Jytte Schmidt er Solveig Sørensen også ansat i en halvtidsstilling som kirke- og kulturmedarbejder med ansvar for bl.a. frivillige, PR og diakonale aktiviteter.