Du er her:

8. klasser samlede 7.760 kr ind til kirkens julehjælp

Som led i undervisningen om et af FN verdensmål, nemlig bekæmpelse af fattigdom, blev 8. klassernes temauge på Vamdrup Skole meget konkret, da de besluttede at samle penge ind til årets julehjælp, som hvert år deles ud af Vamdrup Kirke Liv.

På kun 3 dage har eleverne selv fremstillet flotte billeder, dekorationer, brugsting og meget andet. Derudover har de fået byens handlende til at donere gaver. Det blev alt sammen sat på auktion i Kirkehuset onsdag aften og indbragte 7.760 kr !

En helt utrolig flot indsats af de unge mennesker og de engagerede lærere, som stod bag. De mange penge vil blive fordelt på de familier, der søger julehjælp i år og på den måde får vi mulighed hjælpe endnu flere i Vamdrup med at få en god jul.

Vamdrup Kirke Liv (VKL) siger mange tak for gaven.