Konfirmandindskrivning

Konfirmationen er en meget stor og glædelig festdag for både konfirmanderne og familierne

17.08.2018

Få sat ord og perspektiv på troen og livet - følg konfirmandforberedelsen i Vamdrup kirke!

Tiden som konfirmand er spændende, udviklende og udfordrende, fordi konfirmandforberedelsen sætter ord og perspektiv på troen på Gud og livet som ung.

Derfor glæder Vamdrup kirkes præster sig meget til at byde nye konfirmander velkommen. Det sker ved konfirmandindskrivningen:

Søndag den 2. sept. kl. 10.30, hvor Jens Henrik Kristiansen byder nye konfirmander og deres forældre fra 8.A og 8.B velkommen - og igen

Søndag den 9. sept. kl. 10.30
, hvor Maria König byder nye konfirmander og deres forældre fra 8.C velkommen.

Vi udleverer en årsplan og der er mulighed for at stille spørgsmål til forberedelsen og konfirmationen næste forår, hhv. den 17. og 19. maj 2019.

Husk at medbringe udfyldt og underskrevet konfirmandkort. Konfirmandkortet ligger på Vamdrup Skoles ForældreIntra og kan også downloades her:
8.a - konfirmandkort og
8.b konfirmandkort

Læs mere om konfirmation her