Du er her:

De frivillige fejres

- med god mad, sang og musik.

Fredag d. 27. september var alle de mange engagerede frivillige ved Vamdrup Kirke inviteret til fest i Kirkehuset. Der er over 100 frivillige ved kirken, som udfører mange forskellige opgaver. Godt 70 havde takket ja til dette års invitation, hvor kirken gerne vil sige tak for det store arbejde, som de udfører. Ingen opgaver er for små og ingen er for store. Og alle opgaver er lige meget værd. Uden de frivillige kunne kirken ikke tilbyde så mange aktiviteter.

Aftenen bød på god mad, hyggeligt og afslappet samvær, taler fra formanden for menighedsrådet Olav Lynggaard og sognepræst Jens Henrik Kristiansen. De takkede begge to alle frivillige for deres indsats.

Efter middagen var højskolemennesket Bolette Elvstrøm, Esbjerg, inviteret til at fortælle livshistorier, som blev knyttet sammen med mange af Højskolesangbogens dejlige sange. Kirkens organist Maren Frost Nielsen sad ved klaveret.