Du er her:

Festlig Kirkefestival

Af: Mette Bjelskou

D. 16. juni blev den traditionsrige festival afholdt i strålende solskin.

Vi begyndte med familiegudstjeneste i kirken, hvor der både var husband, dåb af et søskendepar, minikonfirmander, der sang "jeg går på livets vej" sammen med resten af menigheden og spejderne var flot repræsenteret med tre faner (se fotos på Facebook). I våbenhuset var der en flot udstilling af kirkens alterduge,og messehageler og så kunne man opleve noget så sjældent som pibning af en præstekrave. En teknik, som kirketjener Solveig Sloth.

Festivalen var godt besøgt og gæsterne kunne nyde Anette Dyrlunds smukke sangstemme, opleve Teatertruppen 83 opføre Klodshans. Det gjorde de virkelig godt. Derudover var der Hønsebingo, minigolf v. spejderne, hestevogns kørsel, ridetur på heste, flødebollekastning, "Det muntre køkken", hvor der blev smadret tallerkener i massevis og forskellige andre aktiviteter. Der kunne også vindes flotte gevinster i tombolaen og ved lotteri.

Bostedet Horskær solgte varer fra eget værksted.

Der blev bagt og solgt pandekager og valfer,  langet lækre lagkager over disken og Dixens Pølsevogn tilbød billige pølser og hotdogs.

Mange mange tak til alle, der var med til at gøre dagen meget vellykket og festlig. Stor tak til kirkens frivillige og til forretninger i både Vamdrup og Kolding for at sponsorere gaver.

Vi ses til næste års festival.