Du er her:

Vamdrup kirke ansætter ny kirke- og kulturmedarbejder

Efter en længere proces med mange kvalificerede ansøgere og flere samtalerunder har Vamdrup kirke valgt ny kirke- og kulturmedarbejder.

Valget faldt på Mette Krogh Bjelskou fra Vejle. Mette er uddannet lærer og diakon og har erfaring fra ansættelser både som lærer på Røde Kors asylcenter i Jelling og som kirke- og kulturmedarbejder i Fredericia. De sidste to år har hun været ansat i en stilling som diakonimedarbejder ved Vejen og Holsted kirker.

- Vi har ansat en meget kompetent medarbejder og glæder os til samarbejdet med Mette, fortæller Aase Bjerregaard fra Vamdrup kirke. Mette har de faglige og menneskelig kvalifikationer vi ønsker os. Hun har stor erfaring med frivillige både i og uden for kirken. Som kirke- og kulturmedarbejder skal Mette være med til at rekruttere, koordinere og motivere Vamdrup kirkes mange frivillige medarbejdere. Desuden skal hun undervise minikonfirmander, være med i børne- og juniorarbejdet, lave PR- og kommunikationsopgaver, medvirke ved familiegudstjenester og i forskelligt socialt arbejde.

Mette Krogh Bjelskou er 52 år gammel og bor sammen med hendes mand og 3 børn i Vejle.

Mette tiltræder stillingen ved Vamdrup kirke den 1. april og får kontor i Den Gamle Præstebolig i Vamdrup, Vestergade 53 og kan træffes her og efter aftale. Mette træffes også på tlf. 3035 1189 (efter den 2. april).