Middag på tværs - et internationalt pust

Middag på tværs er et af mange spændende tværkuturelle aktiviteter, der er blevet skabt i et samarbejde mellem flere kirker i Kolding Provsti. I flere år er man gået sammen om at styrke og samle indsatsen overfor mennesker, der er kommet til Danmark for at begynde en ny tilværelse - enten som flygtning eller migrant.

Middag på tværs holdes på skift i forskellige kirker i området i løbet af året og hvert år i maj er det Vamdrups tur til at være vært.

Her har lokale en unik mulighed for at mødes med mennesker, der kommer med en anden kulturel og religiøs baggrund og finde ud af, at forskellen ml "dem og os" ofte slet ikke er så stor.

Man medbringer selv noget mad til det internationale fælles tag-selv-bord-bord - der synges, leges og fortælles historier og aftenen slutter af med en kort refleksion og sang i kirken.

Man kan også blive venskabsfamilie- eller person for en familie eller personer, der er nye i Danmark.

Kontakt Elsebeth Fischer-Nielsen, 2012 0089, elsebethfischer@hotmail.com eller tværkulturel medarbejder i Simon Peters Kirke, Elizabeth Padillo Olesen, 30450414, bethpadillo5@gmail.com for mere info.