Kirkefestival 2019

Kirkefestivalen er een af årets store begivenheder i Vamdrup Kirke.

Den afholdes i juni måned og rigtig mange frivillige trækker i arbejdstøjet for at denne dag kan blive en rigtig festdag.

Det er Vamdrup Kirkeliv (VKL), der står som arrangør af dagen og al overskuddet fra diverse salgsboder går til socialt arbejde blandt udsatte mennesker i sognet.

Der afholdes gudstjeneste og sælges sandwich, kaffe og de lækreste hjemmelavede lagkager. Der er fiskedam, hønsebingo, det muntre køkken, lotteri, tombola, hestevognskørsel og meget mere.

I år var der Kirkefestvial søndag d. 16. juni og der var mange, som lagde vejen forbi - og de kunne også opleve Anette Dyrlund synge og underhole børn og voksne, se Vamdrup Teatertrup opføre "Klods Hans" og købe en pølse hos Dixen i hans pølsevogn. Desuden havde bostedet Horskær en salgsbod med egne producerede varer og spejderne var også repræsenteret. En særlig oplevelse kunne man få i Våbenhuset, hvor kirketjener Solveig Sloth viste, hvordan en præstekrave skal pibes.

Vamdrup kirke siger en stor tak alle der deltog i Kirkefestivalen, til alle frivillige og til byens mange sponsorer som støttede med fine gaver til tombola og lotteri.