Du er her: 

Livets gang

Klimaet kaldte, og danskerne lyttede

Søndag den 10. marts gik op til 20.000 frivillige på gaderne for at samle ind til de mennesker, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Og mange flere åbnede deres døre og puttede deres sparepenge i raslebøsserne.

Læs mere her

Lys i mørket

- Der er jo helt mørkt, udbrød børnene, da de trådte ind i det mørke kirkerum der kun var oplyst af levende lys.

Læs mere her

Sådan får du robuste børn

Den kendte børnepsykolog og tidl. formand for Børnerådet Per Schultz Jørgensen fortalte de mange tilhørere i Voksencaféen, hvordan de gav deres børn en robust karakter, så de kan rumme modgang og møde verden med gåpåmod. 

Læs mere her

Høsten blev fejret

Søndag den 16. september var en festdag i Vamdrup kirke. 3 børn blev døbt i en flot og festpyntet kirke - og bagefter samledes omkring 70 mennesker til frokost i kirkehuset.

Læs mere her

Nye kontorer

Godt 50 deltagere var mødt op onsdag aften den 18. april til virksomhedsbesøg og åbent hus ved Vamdrup kirke, hvor kirkens nye kontorer blev vist frem og indviet.

Læs mere her

Ikoner og billeder

Konfirmanderne i Vamdrup var dybt koncentrerede og fordybet i at lave ikoner (billeder) over deres konfirmandord.
Se billeder fra dagen her

BUSK-dag

Vamdrup kirke var rammen om familie-fest- og reformationsgudstjeneste - med meget flot udsmykning ved KFUM-Spejderne og børneklubben Blæksprutten.

Se billeder fra dagen her

Kirkefestival 2017

Søndag den 11. juni var en stor festdag i Vamdrup kirke. Familiegudstjeneste, dåb, spejdere, børn, unge og ældre i stor forening omkring boder, spisning, koncerter, trylleri, kamelrideture, veteranbiler, lotteri, loppebod, modeshow og mange andre ting.

Se billeder fra dagen her

Konfirmation 2017

Konfirmation er en stor og festlig begivenhed for både de unge konfirmander, deres familier og venner.

Se billeder af de glade og forventningsfulde konfirmander her

Konfirmation St. Bededag

St. Bededag, fredag den 22. april, sprang de første 21 konfirmander ud af Vamdrup kirke i strålende solskin. 

Se billeder og læs mere her

Katten af tønden

Batman, prinsesse, Spiderman, engel, rose og mange andre fantasifulde udklædninger var mødt op til fastelavnsfest i Vamdrup kirke. 

Læs mere her

Gospelmeditation

En aften i januar var der for første gang gospelmeditation i Vamdrup kirke - en rolig gudstjeneste med meditative sange og med plads til at være stille.

Læs mere her

Temaaften med tinkors og gravlys

At støbe tinkors var noget af det sjoveste, svarede flere af konfirmanderne, der var med til temaaften i Vamdrup kirke. Andre syntes at det var fint at være sammen med alle de andre konfirmander fra 8. årgang.

Læs mere om temaaftenen her

Alle Helgen mindes vi dem vi holdt af

Søndag den 1. november er det Alle Helgens dag. Det er en speciel dag, hvor vi ved gudstjenesten i Vamdrup kirke - gennem bønner, salmer, prædiken og smuk musik på cello og orgel - mindes de, der er døde.

Læs mere her

Veteranbiler ved Vamdrup kirke

Søndag den 27. sept. holdt der en del biler af ældre dato end normalt på parkeringspadsen ved Vamdrup kirke. Den dag var medlemmer af veteranbilklubben KV316 på besøg ved gudstjenesten, og mange benyttede lejlighedn til et nostalgisk gensyn med ældre bilmodeller

Se billede af bilerne her

Konfirmander lærer kirken at kende

Omkring 75 konfirmander fra Vamdrup Skole har nu taget hul på konfirmandforberedelsen. 

Læs mere her

Der blev lys

En lørdag i september mødte 34 glade børn op i Kirkehuset til en kreativ BørneEvent med temaet lys.

Læs mere her

Høsten fejret med musik og stort fælles kagebord

I Vamdrup har vi fejret, at høsten er ovre og er kommet godt i hus. Nu går det mod efterår.

Det skete ved høstgudstjenesten søndag den 13. september, hvor 'Syng og Spil' leverede musikken, og vi samlede ind til Vamdrup kirkes nye projekt 'Lys og håb i Mellemøsten'. 

Der blev i alt indsamlet kr. 5.470,50. Vamdrup kirke siger en stor og hjertelig tak for en rigtig flot høstgave!

Bagefter fik vi kaffe og et overdådigt høst-kaffebord.

Se billeder fra høstgudstjenesten her

Høst-børnekirke

Ved Børnekirken i september markerede vi, at vi nu er færdige med at høste, og at vi siger Gud tak for alt det vi har høstet af korn, majs, blommer, agurker, mirabeller, gulerødder og æbler.

Læs mere her

Vamdrupfamilier på ferie- og piratshow

Tre familier fra Vamdrup var på en uges ferie i Jespershus Feriepark sammen med Dorthe og Jens Kock fra Vamdrup kirke.

Læs mere her

Børnekirke og dåbsjubilæum

Alle børn, der er blevet døbt i Vamdrup kirke i 2010 - altså for ca. 5 år siden, var inviteret til 5-års dåbsjubilæum i Vamdrup kirke den 2. juni.
Læs mere her

Hajen overnatter

Fra en overnatning og et (u)hyggeligt (!) døgn i kirkehuset sammen med juniorerne, fortæller de to frivillige ledere i juniorklubben Hajen ved Vamdrup kirke, Solveig Lynggaard og Birtemarie Sørensen.

Læs mere her

Middag på tværs

Middag på tværs i Vamdrup kirke fredag den 8. maj blev en festlig aften med besøg af ikke mindre en 14 forskellige nationer, der havde medbragt lækre lokale retter til den fælles buffet. 

Læs mere her

Konfirmation 3. maj

1. og 3. maj blev 63 konfirmander konfirmeret i Vamdrup kirke. Her er en række fotos, som er taget, lige før konfirmanderne fra 8.b går ind i kirken, og hvor nervøsiteten er på sit højeste. Alt gik dog lige efter bogen. 
Vamdrup kirke ønsker alle konfirmander et stort tillykke! 

Se fotos her

Påskehygge i Hjarup kirke

2. Påskedag kom Snapper på besøg i Hjarup - og hørte en masse om, hvorfor vi holder påske. Bagefter hyggede alle sig med lækker kirkefrokost i Kirkeladen - og børnene fandt påskeæg i kirken. 

Læs mere her

Vamdrup kirke er en ener

”Nej, hvor var det sjovt. Jeg kom måske til at synge lidt forkert et par steder. Men det var lige meget. Det var bare så sjovt at være med” ..
 
Læs videre her

Julefest i kirkehuset

5. juledag var der julefest for hele familien i kirkehuset i Vamdrup. 

Se billeder fra festen her

Tænd et lys

Alle helgen er den dag i året, hvor vi særligt mindes og tænker på dem, vi har mistet. 

Læs mere her

Besøg af bedemand

På søndag der det Alle helgens dag. Det er en dag, hvor vi ved gudstjenesten - gennem bønner, salmer, prædiken og smuk musik på cello og orgel - mindes de der er døde. Der er plads til at sørge over dem, vi har mistet og til at takke for det liv, vi fik lov at dele med dem. 

Læs mere her

BUSK i Vamdrup kirke

BUSK står for ’Børn, Unge, Sogn og Kirke’ og betød, at gudstjenesten søndag den 26. oktober blev planlagt og afviklet sammen med KFUM-spejderne i Vamdrup.
 
Læs mere og se billeder fra BUSK-gudstjenesten

Mindegudstjeneste

Søndag den 2. november er det Alle helgens søndag - den dag i året, hvor vi samles i kirken for at mindes de, der er døde. 

Læs mere her

Guld for enden af regnbuen

For enden af regnbuen ligger guldet! På billedet af Vamdrup kirke ender regnbuen i kirken, hvor mennesker for 800 år siden byggede et hus til Guds ære, og hvor vi stadig kommer for at grave guld frem, både når vi er glade, tvivler, håber eller sørger.

Se mere her

Planer om fremtid og håb

Jens Fyhn, der er fra Vamdrup, har været udsendt til Israel siden sommeren 2013 og har arbejdet i socialt og diakonalt arbejde i Jerusalem.

Så er mit Israel-eventyr snart ved vejs ende, 10 måneder fyldt med en masse oplevelser.

Se mere her