Minikonfirmander

Hvert forår begynder et nyt hold minikonfirmander.

Det er normalt et tilbud til alle børn, der går i 3. klasse.

OBS! Nyt hold minikonfirmander begynder mandag d.17.8. kl. 14.30 - 16.00 og er i år for børn i 4. klasse.

Vi mødes i alt 7 gange og medvirker ved Høstgudstjenesten 6.9. og Børnekirke d. 15.9.

Der er et kort forældremøde for hele familien onsdag d. 12.8. kl. 17 - 18, hvor vi kan hilse på hinanden. Tilmelding til begge dele sker til kirke-og kulturmedarbejder Mette Bjelskou på 3035 1189 eller kkm@vamdrupkirke.dk

Børnene bliver hentet og fulgt tilbage til skolen inden kl. 16. Eller de kan, efter aftale, selv sørge for transporten ml. kirken og hjemmet.

Undervejs vil børnene lære kirken at kende - til hverdag, til fest og i sorg. De vil møde præsten, kirketjeneren og organisten og de vil også møde bedemanden.

Og selvfølgelig lærer de noget om kristendommen, laver kreative aktiviteter og synger nye og gamle salmer.

Undervisningen er gratis