Minikonfirmander

Hvert forår begynder et nyt hold minikonfirmander.

Det er normalt et tilbud til alle børn, der går i 3. klasse.

OBS! Nyt hold minikonfirmander begynder mandag d.17.8. kl. 14.30 - 16.00 og er i år for børn i 4. klasse (pga. nedlukningen i foråret).

Der er et kort kaffe- og infomøde for forældre mandag d. 17.8. kl. 16.00 efter undervisningen (ca. 30 min.).

Her kan vi hilse på hinanden og der vil være orientering om forløbet m.m. Der vil være en is til børnene.

Vi mødes i alt 7 gange og medvirker ved Høstgudstjenesten 6.9. og Børnekirke d. 15.9.

Tilmelding kan ske til kirke-og kulturmedarbejder Mette Bjelskou på 3035 1189 eller kkm@vamdrupkirke.dk - dit barn kan stadig nå at være med på holdet, selv om vi er begyndt.

Børnene bliver hentet og fulgt tilbage til skolen inden kl. 16. Eller de kan, efter aftale, selv sørge for transporten ml. kirken og hjemmet.

Hvis klassen har fri kl. 13.30 er børnene velkommen til at være i Kirkehuset og tegne, spille eller andet, indtil undervisningen begynder. Der vil være opsyn.

Undervejs vil børnene lære kirken at kende - til hverdag, til fest og i sorg. De vil møde præsten, kirketjeneren og organisten og de vil også møde bedemanden.

Og selvfølgelig lærer de noget om kristendommen, laver kreative aktiviteter og synger nye og gamle salmer.

Undervisningen er gratis - vi glæder os til at lære jer at kende.