Besøgstjeneste

At være medmenneske for og med hinanden

Alle mennesker har brug for at få besøg, når dagene føles lidt lange og man savner én at tale med.

Besøgsvært

Er dit netværk blevet mindre og bor familien langt væk, kan en besøgsven være en god mulighed.

Du kan få en god få en samtalepartner eller en at gå en tur med.

I kan læse bøger eller aviser, gå i biografen, i kirke eller til foredrag sammen.

I aftaler indbyrdes, hvad I skal lave sammen og hvor ofte I skal ses.

Vi hjælper med at finde den rigtige til dig  - en besøgsven kan gøre en rigtig stor forskel!

Besøgsven

Bliv besøgsven og vær med til at bryde ensomheden og hverdagen for et andet menneske.

Du kan gøre en forskel, der kan mærkes og vil blive værdsat.

Måske har I nogle fælles interesser og erfaringer, I kan dele ?

Det kræver ikke særlige evner, men ”kun” at du først og fremmest er et medmenneske, der tilbyder samvær og nærvær, er rummelig og god til at lytte.

Du bestemmer selv, hvor ofte du besøger din vært og hvor længe besøget skal vare.

Et besøg hver 14. dag á 1,5 timers varighed er meget bedre end ingen besøg at få overhovedet.

Kontakt

Vi lægger stor vægt på, at besøgsven og -vært bliver er godt match og der vil altid være en forsamtale og et besøg forud for den endelige aftale.

En besøgsven har naturligvis tavshedspligt.

Vi samarbejder med Dansk Råde Kors, Vamdrup, så du kan også henvende dig hos dem.

Ønsker du mere information eller har du spørgsmål, kan du ganske uforpligtende kontakte

kirke-og kulturmedarbejder Mette K. Bjelskou, 3035 1189 eller kkm@vamdrupkirke.dk