Sommerudflugt

Hvert år i juni måned tager vi på udflugt. Det er Onsdagscafeen, der arrangerer turen, men ALLE er velkomne til at deltage.

Vi lejer en bus og kører en tur ud i sommerlandet, gør stop ved et skønt sted og indtager kaffe og kage på en kro eller lignende i nærheden.

I juni 2019 var vi godt 40 mennesker afsted til Møgeltønder Slotskirke - en meget smuk kirke - faktisk den største landsbykirke i Danmark. Derefter fik vi kaffe og lækker rugbrødskage på Mormors lille cafe.

Prisen for turen er som regel på ca 150 kr.

 

 

 

Børnekirke og dåbsjubilæum

Et antal gang om året holder vi Børnekirke og een gang om året inviteres alle de børn, der blev døbt i kirken for 5 år siden sammen med deres familier med til Børnekirke, hvor vi fejrer deres dåbsjubilæum. Disse børn modtager en særlig invitation. Er man døbt i en anden kirke for 5 år siden, er man naturligvis også velkommen - men tilmeld jer venligst til kirkekontoret, så vi har mad nok.

Hold øje med kalenderen på hjemmesiden og Facebook for at se hvornår der er jubilæum.

I 2019 er det d. 3. september kl. 17.00 - invitationer er sendt ud.

Middag på tværs

Middag på tværs i Vamdrup kirke fredag den 8. maj blev en festlig aften med besøg af ikke mindre en 14 forskellige nationer, der havde medbragt lækre lokale retter til den fælles buffet. 

Læs mere her

Tænd et lys

Alle helgen er den dag i året, hvor vi særligt mindes og tænker på dem, vi har mistet. 

Læs mere her

Mindegudstjeneste

Søndag den 2. november er det Alle helgens søndag - den dag i året, hvor vi samles i kirken for at mindes de, der er døde. 

Læs mere her

Guld for enden af regnbuen

For enden af regnbuen ligger guldet! På billedet af Vamdrup kirke ender regnbuen i kirken, hvor mennesker for 800 år siden byggede et hus til Guds ære, og hvor vi stadig kommer for at grave guld frem, både når vi er glade, tvivler, håber eller sørger.

Se mere her