Hele Danmarks Familieklub

Hele Danmarks Familieklub findes også i Vamdrup og det er for ALLE slags familier.

Siden august 2020 har familieklubben været i gang i Vamdrup - vi er i ca. 20 personer, der mødes hver 14. dag i Kirkehuset til fællesspisning, hygge, snak og fælles aktiviteter.

Det er stedet, hvor fællesskab og nærvær er i højsædet.

Vi har bl.a. lavet mad over bål, været på bondegårdsbesøg, redet på heste, lavet græskarhoveder, juledekorationer og andre sjove og hyggelige ting.

Du og din familie kan melde jer til på www.heledanmarksfamilieklub.dk (klik på web-adressen) - også hvis du vil være frivillig i klubben.

Det er gratis at deltage.

Det kommer til at foregå to gange om måneden i 6 mdr. , hvorefter man kan fortsætte eller starte en ny klub op.

Kontakt kirke-og kulturmedarbejder Mette Bjelskou, 3035 1189 hvis du har spørgsmål - eller hvis der er problemer med tilmeldingen.

Læs mere om familieklubberne i Danmark her: