Besøgstjeneste

At være medmenneske for og med hinanden

Alle mennesker kan få brug for et besøg - er du kirkens nye besøgsven eller har du brug for et besøg ?

Besøgsvært

Er dit netværk blevet mindre, kan en besøgsven være en god mulighed for at få en samtalepartner, læse en bog sammen eller gå en tur med. Det er noget, I aftaler indbyrdes.

Besøgsven

Bliv besøgsven og vær med til at bryde ensomheden og hverdagen for et andet menneske. Du kan gøre en forskel, der kan mærkes og vil blive værdsat for det. Måske har I nogle fælles interesser og erfaringer, I kan dele ?

Det kræver ikke særlige evner, men ”kun” at du først og fremmest er et medmenneske, der tilbyder samvær og nærvær, er rummelig og god til at lytte. Du bestemmer selv, hvor ofte du besøger din vært og hvor længe besøget skal vare. Et besøg hver 3. uge á 1,5 timers varighed er meget bedre end ingen besøg at få overhovedet.

Kontakt

Vi lægger stor vægt på, at besøgsven og -vært bliver er godt match og der vil altid være en forsamtale og et besøg forud for den endelige aftale.

En besøgsven har naturligvis tavshedspligt.

Ønsker du mere information eller har du spørgsmål, kan du ganske uforpligtende kontakte kirke-og kulturmedarbejder Mette K. Bjelskou, 3035 1189 eller kkm@vamdrupkirke.dk