Når vi mister vore kære

Alle helgen er den dag i året, hvor vi særligt mindes og tænker på dem, vi har mistet.

Hvert år, den første søndag i november, er der i kirkerne over hele landet tradition for at samles og mindes de afdøde. Pårørende til dem, der er døde i årets løb for en særlig invitation til at komme i kirken, hvor navnene på de afdøde bliver læst højt og der tændes et lys - enten i kirken eller udenfor på graven bagefter.

Kirken er smukt pyntet med levende lys og der spilles stemningsfuld musik.

Men alle, der gerne vil have mulighed for at mindes deres kære, er hjerteligt velkommen til Alle Helgen gudstjeneste i Vamdrup eller Hjarup Kirker. Følg med i kirkebladet, i ugebladet eller her på hjemmesiden for at se dato og tidspunkt.

Det kan være svært at tale med de små om døden.

Her er et par bud fra Dansk Kirkeligt Mediecenter - Mød Snapper, Topper, præsten, bedemanden og de andre: