Aktuelt fra kirken

Høst- og festgudstjeneste- med frokost

Det er en traditionsrig dag, når Vamdrup kirke slår dørene op til høstgudstjenesten, som i år også indeholder 3 dåb og efterfølgende frokost i kirkehuset.[mere]

Ny medarbejder brænder for børn og unge

Den 1. september begyndte Jytte Fyhn Schmidt som ny kirke- og kulturmedarbejder ved Vamdrup kirke og skal arbejde med især børn, unge og frivillige[mere]

Viser 16 til 17 af 17

Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Side 5

Side 6

Sjælesorg på Nettet giver dig mulighed for at chatte med en præst om tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro.

Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst, følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er din mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Med en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager en alvorligt.

Sjælesorg er en gratis fortrolig chat-samtale med en præst. Klik her for at åbne chatten