Aktuelt fra kirken

Studieorlov

Sognepræst Maria König holder studieorlov[mere]

Vamdrup kirke ansætter ny kirke- og kulturmedarbejder

Efter en længere proces med mange kvalificerede ansøgere og flere samtalerunder har Vamdrup kirke valgt ny kirke- og kulturmedarbejder.[mere]

Alle rammer blev sprængt

Vamdrup kirkes rammer blev strakt til det yderste, da der onsdag aften var musikgudstjeneste med Kim Larsen sange.[mere]

Sjælesorg på Nettet giver dig mulighed for at chatte med en præst om tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro.

Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst, følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er din mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Med en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager en alvorligt.

Sjælesorg er en gratis fortrolig chat-samtale med en præst. Klik her for at åbne chatten