Aktuelt fra kirken

Hele Danmarks Familieklub i Vamdrup

I Vamdrup Kirke vil vi gerne være med til at skabe gode fællesskaber for alle. #bedresammen[mere]

8. klasser samlede 7.760 kr ind til kirkens julehjælp

Som led i undervisningen om et af FN verdensmål, nemlig bekæmpelse af fattigdom, blev 8. klassernes temauge på Vamdrup Skole meget konkret, da de besluttede at samle penge ind til årets julehjælp, som hvert år deles ud af Vamdrup...[mere]

De frivillige fejres

- med god mad, sang og musik.[mere]

Sjælesorg på Nettet giver dig mulighed for at chatte med en præst om tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro.

Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst, følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er din mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Med en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager en alvorligt.

Sjælesorg er en gratis fortrolig chat-samtale med en præst. Klik her for at åbne chatten