Sidste nyt fra kirken

Festlig Kirkefestival

D. 16. juni blev den traditionsrige festival afholdt i strålende solskin. Vi begyndte med familiegudstjeneste i kirken, hvor der både var husband, dåb af et søskendepar, minikonfirmander, der sang "jeg går på livets...[mere]

Ny præstevikar

Vi byder Michael Ravnholt Westh velkommen som vikar under Maria Königs orlov[mere]

Studieorlov

Sognepræst Maria König holder studieorlov[mere]

Viser 4 til 6 af 12

Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Næste

Sjælesorg på Nettet giver dig mulighed for at chatte med en præst om tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro.

Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst, følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er din mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Med en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager en alvorligt.

Sjælesorg er en gratis fortrolig chat-samtale med en præst. Klik her for at åbne chatten