Konfirmandindskrivning

Konfirmation er en stor og glædelig festdag for både konfirmand og familien

16.08.2017

Få sat ord og perspektiv på troen og livet - følg konfirmandforberedelsen i Vamdrup kirke!

Tiden som konfirmand er spændende, udviklende og udfordrende tid, fordi konfirmandforberedelsen sætter ord og perspektiv på troen på Gud og livet som ung.

Derfor glæder Vamdrup kirkes to præster sig meget til at byde nye konfirmander velkommen i Vamdrup kirke. Det sker ved konfirmandindskrivningen:

Søndag den 20. aug. kl. 10.30, hvor Maria König byder nye konfirmander fra 8.C og deres forældre velkommen - og igen

Søndag den 27. aug. kl. 10.30
, hvor Jens Henrik Kristiansen byder nye konfirmander og deres forældre fra 8.A og 8.B velkommen. Her udleverer vi en årsplan og der er mulighed for at stille spørgsmål til forberedelsen og konfirmationen næste forår, hhv. den 27. og 29. april 2018.

Husk at medbringe udfyldt konfirmandkort. Konfirmandkortet ligger på ForældreIntra og kan også downloades her

Læs mere om konfirmation her