Succesen fortsætter

16.08.2017

Godt 200 mødre og fædre har siden 2010 deltaget i babysalmesang i Vamdrup kirke. Nu er der så mange på venteliste, at der oprettes et ekstra hold i efteråret.

Vamdrup kirke tilbyder mødre, fædre og bedsteforældre et musikalsk frirum med de små babyer, hvor vi synger og bevæger os med barnet - alt sammen for at stimulere, styrke og udvikle barnets sanser - og de voksne får inspiration til nærvær med barnet.

Mange af vores kendte salmer er så enkle, at de er oplagte at synge for og med børn. Når børnene senere i livet genhører dem, vil de huske ordene og melodierne. Vi synger også almindelige børnesange, ligesom remser og lege også er en del af programmet. Babysalmesang foregår i en afslappet atmosfære, og der kræves ingen særlige forudsætninger. Det vigtige er at vi synger - ikke hvor smukt det lyder.

I efteråret 2017 oprettes to hold babysalmesang. Det sker onsdag formiddag, første gang den 13. september, hvor første hold begynder kl. 9.15 og 2. hold kl. 10.30. Der er plads til 12 babyer + voksne på hvert hold. Der er 5 ledige pladser på hold 1. Tag hurtig kontakt til Karin Petersen på mail eller tlf/sms: 4159 3437, hvis du gerne vil have én af de ledige pladser.

Det er gratis af være med til babysalmesang!

Læs mere om babysalmesang her