Vamdrup kirkes fremtid

Den 13. sept. kan du være med til at designe din lokale kirke

31.08.2016

Du er nu du kan være med til at afgøre Vamdrup kirkes fremtid!

Du kan nemlig være med til at bestemme, hvordan din lokale kirke skal se ud. Det er menighedsrådet der afgør, hvad kirken skal være! Derfor er det nu du skal på banen med din erfaring og dine ideer til, hvordan Vamdrup kirke skal se ud.

Hvordan synes du at kirke skal ledes, for at være til gavn for alle medlemmerne der bor i Vamdrup? Hvad kan du byde ind med? Ledelse af personalet, økonomi, aktiviteter, byggeri, kirkegård eller en bred interesse i din lokale kirke og det der sker i den? Har du lyst til at være en del af det tandhjul, der får det hele til at køre?

Det vil være godt med folk med en bred vifte af kompetencer repræsenteret i menighedsrådet. Der skal vælges i alt 9 personer til Vamdrup menighedsråd på orienterings- og opstillingsmødet i kirkehuset tirsdag den 13. sept.

På gensyn den 13/9 kl. 19.00!