Konfirmandindskrivning

17.08.2016

Sommerferien er slut og det er snart tid til at gå til konfirmandforberedelse ved Vamdrup kirke

Søndag den 28. august og søndag den 4. september kl. 10.30 er der konfirmandindskrivning for elever på Vamdrup Skole og Ådalsskolen.

Søndag den 28. august: 8.C og elever fra Ådalsskolen
Søndag den 4. september: 8.A og 8.B

Vi begynder med gudstjeneste i Vamdrup kirke kl. 10.30. Derefter mødes konfirmander og forældre med deres præst, Maria König (28/8) eller Jens Henrik Kristiansen (4/9), som fortæller om konfirmandforberedelsen ved Vamdrup kirke og svarer på spørgsmål.

Brev med invitation til konfirmandindskrivning sammen med konfirmandkort er sendt til alle forældre via Vamdrup Skoles skole-intra.

Husk tilmelding til Lis B. Andersen på Lbab@km.dk hvor mange der kommer hhv. den 28/8 og 4/9.