Høsten fejres med musik og fælles kagebord

09.09.2015

Høstgudstjenesten i Vamdrup kirke søndag den 13. september kl. 14.00 er en festgudstjeneste, hvor vi takker for årets høst og deler vores overskud med dem, der har mindre end os.

I mange kirker markerer vi lige nu høsttiden og synger de kendte høst- og efterårssalmer som ’Vi pløjed' og vi såede’ og ’Nu falmer skoven trindt om land’. Sangen får i år et ekstra løft, da den lokale sanggruppe ’Syng og Spil’ medvirker med sang og harmonikamusik.

Kirken bliver flot pyntet med halm, blomster og grønt af kirketjener Solveig Sloth med hjælp fra Christa Fyhn.

Det er en gammel tradition, at der bliver samlet penge ind til et velgørende formål i forbindelse med høstgudstjenesten. Det sker i form af et høstoffer, hvor de indsamlede penge i år går til den kristne satellittv-station SAT-7.

Efter høstgudstjenesten er der opstillet caféborde, hvor vi nyder de medbragte kager ved et fælles kaffebord. Her vil direktør Kurt Johansen, Christiansfeld, kort orientere om den kristne tv-station SAT-7.

Høstgudstjenesten i Vamdrup kirke søndag den 13. september begynder kl. 14.00 - og alle er velkommen til at være med. Medbring gerne lidt hjemmebag eller købt kage til det fælles kaffebord.