23.367 kr til børn fra hjem med alkoholmisbrug

04.06.2015

Vamdrup og Hjarup kirker har siden september 2014 og frem til foråret 2015 samlet ind i kirkerne og har støttet TUBA

TUBA står for 'Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere' og tilbyder gratis hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkoholmisbrug.

TUBA har afdelinger landet over, hvor børn og unge kan få individuel terapi og gruppeterapi. Læs mere om projektet her

Gennem en række indsamlinger i Vamdrup og Hjarup kirker, ved høst- og julegudstjenester og andre gudstjenester, er der i alt indsamlet kr. 23.367 kr. til TUBA. For første gang har begge kirker i år også benyttet Mobile Pay i indsamlingen.

Fra september 2015 og godt et halvt år frem støtter Vamdrup og Hjarup kirker et nyt projekt. Mere info om dette senere