Marianne er ny kirkesanger

Marianne Ernst Dam er ansat som ny kirkesanger - velkommen!

24.10.2014

Marianne Ernst Dam er ansat som ny kirkesanger ved Vamdrup og Hjarup kirker

Marianne Ernst Dam er ansat som ny kirkesanger ved Vamdrup og Hjarup kirke. Hun er allerede i gang med at synge ved gudstjenester og kirkelige handlinger i de to kirker.

Marianne er 19 år gammel, blev student i sommers og bor i Jordrup. Hun går på Musikalsk Grundkursus (MGK) på Kolding Musikskole med sang som hovedfag.

Vamdrup og Hjarup kirker byder Marianne hjertelig velkommen i arbejdsfællesskabet.

Vamdrup og Hjarup kirker søgte to sangere, som kunne dele kirkesangerstillingen ved de to kirker. Det betyder, at der er behov for en kirkesanger mere som kan dele opgaverne med Marianne. Så elsker du at synge og er god til det, så kontakt Michael Hjort på tlf. 2637 8919 og få mere at vide om stillingen.