Segway og hospitalsklovnen Gummitud

Sognedagen er årets højdepunkt for mange i familier i Vamdrup! Det er søndag den 7. sept. kl. 11-16!

20.08.2014

Hospitalsklovn og kørsel på segway er to af de nye ting på årets sognedag i Vamdrup, søndag den 7. september, som du kan prøve. Men der er også mange andre aktiviteter som tombola, salgsboder, tur på hestevogn, det muntre køkken, hjemmebag, lækre burgere og meget mere.

Sognedagen begynder med en stor familiegudstjeneste i Vamdrup kirke kl. 11.00, hvor to børn skal døbes. Efter gudstjenesten kl. 12.00 åbner aktiviteteren og boder. Segway-banen er åben kl. 13-15. Der er også genbrugsmodeshow på scenen, ligesom Vamdrup kirkes gospelkor og Joyoful Noise giver koncert i kirken kl. 15.30-16.00.

Kirkehuset er fyldt med gevinster, som du kan vinde i tombolaen og lotteri. Desuden kan du købe kaffe med hjemmebag eller et stykke lækker lagkage. Eller en nybagt vaffel eller pandekage... Børn kan prøve lykken i fiskedammen, hvor der er gevinst hver gang!

Foran kirkehus og præstegård og i præstegårdshaven er der et hav af aktiviteter for alle aldre. Svævebane, salgsboder, beautysalon, spil, negerbollekast og et sted, hvor du kan lave din egne cupcakes - og købe sodavand, grillstegte pølser og burgere, franske hotdogs, frikadeller og kartoffelsalat mm. I kirken udstiller den lokale billedkunstner Steen Munk Olsen egne malerier.

Vamdrup kirke vil gerne finde et andet navn til Sognedagen og derfor kan du i år deltage i en konkurrence, hvis du har et godt forslag til et nyt navn. Den heldige vinder et gavekort på 500 kr. til Vamdrups butikker. Aflever dit forslag på sognedagen eller send det til Solveig Sørensen senest den 16. september. Oplys dit navn, (mail)adresse og tlf. nr.

Velkommen til fest- og markedsdag ved Vamdrup kirke!