Kirkesangere søges

Jeanette Bonde, der indtil nu har været kirkesanger ved Vamdrup kirke, er netop begyndt fuldtidsarbejde som højskolelærer

20.08.2014

I to nyoprettede stillinger søger vi, i samarbejde, to kirkesangere til på skift at medvirke ved kirkelige handlinger i to aktive sogne. Kirkesangerne vil i samarbejde med kontaktpersonen fordele vagterne. Det samlede timetal for stillingerne forventes i gennemsnit at være 34 timer månedligt.

Vi tilbyder
• Et spændende job med stor mulighed for indflydelse og ”højt til loftet”.
• En god arbejdsplads, med plads til dig og dit gode humør.
• Fleksible arbejdstider som du er med til at fordele i samarbejde med kirkernes anden kirkesanger

Vi forventer at
• Du kan synge og har erfaring med både klassisk og rytmisk sang.
• Du er en åben og imødekommende person, som gerne tager værtsrollen i kirkerummet.
• Du bidrager til at udvikle gudstjenesterne i samarbejde med kirkens øvrige personale og menighedsråd.
• Du er fleksibel i forhold til arbejdstider.

• Løn efter kvalifikationer

For yderligere oplysninger kontakt Michael Hjort, tlf. 2637 8919.

Samtaler og stemmeprøve vil finde sted i Vamdrup den 11. september 2014 efter klokken 15.00.

Arbejdstederne vil være ved Vamdrup og Hjarup kirker.

Se annoncen på Jobnet