Landskendt jazzmusiker til Vamdrup

17.11.2016

Mandag aften den 21. november kl. 19.30 kommer den landskendte jazzmusiker, og komponist Willy Egmose på besøg i Voksencaféen i Vamdrup kirke.

Voksencaféen i Vamdrup kirke har inviteret den landskendte jazzmusiker, komponist og tidligere organist, Willy Egmose til en aften med fællessang og musik. Aftenen byder på en blanding af nye sange og salmer samt nogle fra Højskolesangbogen, ligesom Willy Egmose og giver nogle musikindslag indimellem.

Willy Egmose er en sand mester inden for rytmisk kirkemusik og har skrevet mange melodier til nyere salmer. Han anvender elementer fra jazz og anden rytmisk musik, samtidig med at han bruger de kirkemusikalske rødder.

Egmose blev født blind. Efter syv år i skole kom han på Blindeinstituttet på Refsnæs v. Kalundborg. Her modtog han sin første musikundervisning, som han fortsatte på Statens Institut for Blinde og Svagsynede i København. Senere tog han kirkemusikalsk embedseksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

I 1968 blev han ansat som organist ved Skjern Kirke. Her blev han ind til den 9. juni 2014, dog med et års pause fra 1975 til 1976. Sideløbende med jobbet ved Skjern Kirke har han været og er stadig en aktiv jazzpianist. Han var i en årrække leder af Skjern Pigekor. Han har udgivet flere plader. I 1964 vandt han Danmarks Radios jazzkonkurrence.

Aftenen koster 50 kr. incl. kaffe og brød