Stemmerne er talt op

08.11.2016

Med i alt 918 gyldige stemmer fordeler mandaterne sig med 7 mandater til Kirkelig Fællesliste og 2 mandater til Den Grundtvigske Liste.

Vælgerne har stemt og stemmesedlerne er talt op.
Der blev tirsdag den 8. november afgivet i alt 926 stemmer i Vamdrup sogn, svarende til en stemmeprocent på 24,2 %. 7 stemmer var ugyldige og én stemte blank, dvs. der var 918 gyldige stemmer.

Kirkelig Fællesliste fik i alt 702 stemmer og Den Grundtvigske Liste fik 216 stemmer.

Følgende kandidater er valgt til det nye menighedsråd ved Vamdrup kirke (personlige stemmetal i parentes):

Kirkelig Fællesliste
Olav Lynggaard (183)
Anni Aarestrup (76)
Per Hørlyck (74)
Aase Bjerregaard Christensen (104)
Flemming Fyhn (82)
Michael Hjort (72)
Anne Marie Kring Pedersen (52)

Den Grundtvigske Liste
Peter Skousen (42)
Kathrine Føns Schultz (36)

Til det nye menighedsråd var der genvalg til Olav Lynggaard, Anni Aarestrup, Michael Hjort fra Kirkelig Fællesliste og Kathrine Føns Schultz fra Den Grundtvigske Liste.

Nyvalgt til menighedsrådet er Per Hørlyck, Aase Bjerregaard Christensen, Flemming Fyhn og Anne Marie Kring Pedersen fra Kirkelig Fællesliste og Peter Skousen fra Den Grundtvigske Liste.

Tillykke med valget til de 9 kandidater, som fra 1. søndag i advent udgør Vamdrup kirkes ledelse.

Se hvem der i dag er medlem af menighedsrådet her