Vamdrupfamilier på ferie med piratshow

En drønvarm søndag i starten juli, begyndte fire forventningsfulde familier den lange køretur til Jesperhus Feriepark på Mors, hvor vi skulle tilbringe en uge sammen i hver sin hytte.

Folkekirkens Feriehjælp og Vamdrup kirke havde indbudt, og selv om to af familierne havde været der før, var vi meget spændte på ugen.

Vi boede samlet i godt udstyrede hytter med eget bad og opvaskemaskine, og med vandland tæt på, hvilket særligt børnene satte pris på - det blev flittigt brugt uanset vejret.

Der var lune dage men også kolde, våde og blæsende dage. Men det gjorde ikke noget, for der var masser af indendørs aktiviteter. Den mest regnfulde dag brugte vi i aktivitetsgården, hvor man kunne male på T-shirts, tallerkner, kopper, sparegrise og meget andet. Der var også store indendørs legepladser for børnene.

Vi deltog i det store piratdinnershow. Det var en god oplevelse, og fredag var børnene med Martin (ham fra Martin og Ketil) rundt som dyrepasserens hjælper, hvor de fik lov at komme bag kulisserne og fodre dyrene.

I løbet af ugen spiste vi sammen flere gange, og onsdag tog vi den gratis bus ind til Nykøbing Mors, hvor Rugsted og Kreutzfeldt spillede på Torvet.

Mætte af mad, is og gode oplevelser var det en træt og glad flok, der søndagen efter kunne rejse hjem. Mon ikke børnene har en masse at fortælle om, når skolen starter igen?

Hilsen Jens og Dorthe Kock

- Læs mere om Folkekirkens Feriehjælp