Påskehygge i Hjarup kirke

2. Påskedag kom Snapper på besøg i Hjarup - og hørte en masse om, hvorfor vi holder påske. Bagefter hyggede alle sig med lækker kirkefrokost i Kirkeladen - og børnene fandt påskeæg i kirken.

Et lokalt band på klaver, saxofon og cajon sørgede for musikken, og Camilla viste to påskesange med fagter til. Snapper dukkede pludselig op og lavede sjov med præsten, der ikke kunne gætte, hvem der havde lavet et gækkebrev til ham. Det var selvfølgelig Snapper, og derfor fik Snapper også et stort påskeæg! Til gengæld hørte Snapper så fortællingen om Jesus, der spiste med sine nærmeste venner og bagefter blev forrådt og taget til fange, pisket og slået ihjel på et kors sammen med to røvere. Men også at han blev levende igen og stod op af graven for at han kan være sammen med os i dag.

Sofia og Amalie læste påskefortællingen, og Sofia hjælp også med at uddele brød ved nadveren.
Bagefter gik alle over i Kirkeladen, hvor ledere i Farveladen og i Blæksprutten havde sørget for lækker påskefrokost med pølsehorn og det hele. Til slut var alle børn tilbage i kirken for at finde æg, som påskeharen havde gemt.