Mindegudstjeneste

Alle helgen mindes vi dem vi har mistet

Søndag den 2. november er det Alle helgens søndag - den dag i året, hvor vi samles i kirken for at mindes de, der er døde. Ved en Alle helgens gudstjeneste kan vi sige tak for det, vi fik, gennem dem, vi har mistet.

Navnene på dem, der er døde i Vamdrup og begravet eller bisat fra Vamdrup kirke læses op.
Der bliver mulighed for at tænde et lys. Lyset kan ses som udtryk for troen på, og håbet om, at dåbens lys er tændt, når livet slukkes. På kirkegården vil der være tændte fakler.

Familie og pårørende, som har mistet et familiemedlem siden Alle helgen sidste år, er inviteret til kaffebord i kirkehuset kl. 14.30. Derefter er der mulighed for at besøge kirkegården, inden selve gudstjenesten, hvor alle er velkommen, begynder kl. 16.00.