Kirkefestival 2017

Søndag den 11. juni var en stor festdag i Vamdrup kirke. Børn, unge og ældre mødtes til familiegudstjeneste, hvor Johannes blev døbt. Bagefter åbnede boderne, hvor der kunne købes hotdogs, burgere, madder, kage, kaffe, saft, sodavand og pandekager - bagt over bål. Andre havde travlt med at få en ridetur på kamel eller at trække med de to æsler. Andre prøvede hønsebingo, fiskedam, flødebollemaskine, det muntre køkken mm. I løbet af eftermiddagen var der koncert med Jeanette Bonde og Maren Frost Nielsen, trylleri, ballondyr og modeshow med fint tøj fra byens genbrugsbutikker. Dagen sluttede med koncert i kirken ved Vamdrup kirkes Gospelkor. En dejlig dag var slut - en dag hvor omkring 60 frivillige var trukket i arbejdstøjet med planlægning og afvikling af dagen.

Vamdrup kirke siger en stor tak alle der deltog i Kirkefestivalen og til alle frivillige og til byens mange sponsorer som støttede med fine gaver til tombola og lotteri.