Katten af tønden

Batman, prinsesse, Spiderman, engel, rose og mange andre fantasifulde udklædninger var mødt op til fastelavnsfest i Vamdrup kirke.

Efter en kort familiegudstjeneste var der frokost til alle i kirkehuset. Derefter slog børnene katten af tønden i gården, hvor der var hængt to fastelavnstønder op, én til de mindste børn og en tønde til de større børn. Det gik stærkt med at finde en kattekonge blandt de største børn, for de fik hurtigt slået tønden i stykker og kunne spise slik og rosiner som var indeni tønden.

Derefter var der fastelavnsboller og kaffe i kirkehuset, hvor dagens to flotteste udklædninger også blev kåret. Stort tillykke til Luna, der var klædt ud som en engel, og Ea der var klædt ud som en rød rose!