Hajen overnatter

Du behøver ikke være lidt skør for at være med i Hajen - men det hjælper ;-)

Lederne i juniorklubben Hajen ved Vamdrup kirke, Solveig Lynggaard og Birtemarie Sørensen, fortæller fra en overnatning og et (u)hyggeligt døgn i kirkehuset sammen med juniorerne:

Dejlige timer med 'ungerne' endnu engang - vi lavede lækker mad, dækkede et fantastisk bord og nød maden.

Om aftenen sjippede vi, legede med lego, lavede tatoveringer i stor stil (med madkulør ;-), der var fodbad, stilfærdig og eftertænksom tur på kirkegården, film og bum i alle dynerne - og sidst men ikke mindst den obligatoriske MØRKEGEMME.. Som blev afviklet med store hyl og gysende spjæt, sjovt for alle men også lidt uhyggeligt...

Alle sov sødt og godt efter godnathistorie lidt over midnat. Vi sluttede en dejlig overnatning af med morgenbord for forældre og søskende - og fik dejlige knus og kram. Tak for lån af jeres dejlige børn, også dem som har været med i alle årene.

______________

Solveig Lynggaard og Birtemarie Sørensen er makkerparret, som har været frivillige ledere i juniorklubben Hajen ved Vamdrup kirke. Både Solveig og Birtemarie stopper nu efter 12 gode år som ledere i Hajen. Derfor søger Vamdrup kirke to nye (gerne flere) frivillige ledere, som har lyst til at lave en kirkelig juniorklub med en flok dejlige og skøre unger fra 3. - 6. klasse.

Kontakt Solveig Lynggaard eller Birtemarie Sørensen for at høre mere om et spændende og frivilligt job ved Vamdrup kirke med masser af mening og indhold. Solveig træffes på tlf. 6178 2654. Birtemarie på tlf. 2029 3379 -

eller kontakt kirke- og kulturmedarbejder Solveig Sørensen, tlf. 3035 1189, hvis du vil høre mere om at være frivillig ved Vamdrup kirke