BUSK i Vamdrup kirke

Lea og Malene bød deltagene velkommen til gudstjeneste
En salmebog og sangark til hver
Lea læser indgangsbøn
Malene læser udgangsbøn
Fanerne bliver båret ind i kirken
Herefter kom dåbsfamilierne
Ulvene viser kroppens mange dele
Og så skal Alberte og Oskar døbes
Et kors for barnets ansigt og bryst
Et billede af Snøvsen vises
Ulvene lærer os en sang
Fanerne bæres ud af kirken og dåbsfamilierne følger bagefter

BUSK står for ’Børn, Unge, Sogn og Kirke’ og betød, at gudstjenesten søndag den 26. oktober blev planlagt og afviklet sammen med KFUM-spejderne i Vamdrup. Mange ulve og spejdere var aktive med bl.a. at byde de ca. 200 deltagere velkommen ved indgangen og uddele salmebøger, lære menigheden en sang og at vise illustrationer til dagens tekst og prædiken om, at må se med Guds øjne på os selv og hinanden.

Lea og Malene læste meget flot både ind- og udgangsbøn, og Jonas uddelte brød ved nadveren. Alberte og Oskar blev døbt, og spejdere bar faner ind i kirken og stod fanevagt.

Efter familiegudstjenesten var der frokost i Kirkehuset, hvor et frivilligt køkkenteam havde forberedt lækre pandekager med kødfyld og grøntsager. Der var lejlighed til at få en snak med hinanden og en kop kaffe, mens børnene løb i haven for at hoppe på trampolinen.

Stor TAK til spejdere og alle børn og unge som deltog og gjorde BUSK i Vamdrup til en super dag!