Frivillige ved Vamdrup kirke

Vamdrup kirke har rigtig mange frivillige, som udfører mange forskellige opgaver. Her kan nævnes:
uddeling af kirkeblade fire gange årligt, hjælpere ved kirkefestival, klubledere i Blæksprutten, praktiske hjælpere med håndværk, kaffe, bagning, frokoster, borddækning, opvask, madlavning til Børnekirke, arrangører af Voksencafé og Familie Fredag og meget mere.

MEN der er altid plads til en til. Er du interesseret, så kontakt kirke- og kulturmedarbejder Solveig Sørensen eller en af kirkens præster.

Vamdrup kirke har sat ekstra fokus på frivillige i sin vision. Derfor har vi også udarbejdet en frivilligpolitik. Her kan du læse om, hvilke forventninger vi har til dig - og hvad du kan forvente af os som kirke.Du kan læse mere om visionen her.

I vores folder om frivillighed kan du bl.a. læse interviews med frivillige.

Kirkeblad

Vamdrup og Hjarup Kirkers menighedsråd
udgiver fire gange om året Kirkenyt, som
er et fælles kirkeblad.

Tekst og billeder til næste Kirkenyt sendes til redaktionen (red@vamdrupkirke.dk) senest
mandag den 23. januar 2018.

Kirkenyts redaktion: Solveig Sørensen (ss@vamdrupkirke.dk)

Ønsker du at modtage et eksemplar af Kirkenyt, kan du sende en mail til kordegn Lis Andersen (Lbab@km.dk)