Indmeldelse

Du bliver medlem af folkekirken ved at blive døbt. De fleste bliver ved med at være medlem af kirken resten af livet. Nogle vælger dog som voksne at melde sig ud, men fortryder på et senere tidspunkt og vil gerne melde sig ind i folkekirken igen.

Hvis du allerede er døbt, er det let at blive medlem af folkekirken igen. Du udfylder og afleverer en anmodning om optagelse/genoptagelse i Folkekirken på Vamdrup Kirkes kontor, Vestergade 53B. Herefter kontakter én af kirkens præster dig, og du får en ny navne- og dåbsattest tilsendt.

Hvis du ikke er døbt og gerne vil være medlem af folkekirken, kontakter du én af præsterne og aftaler et tidspunkt for en samtale, hvor vi sammen drøfter, hvornår og hvordan du kan blive døbt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vamdrup kirke!

KIRKEKONTORET
Kordegn Lis B. Andersen