Frivillig ved Vamdrup kirke

At der er ansatte medarbejdere ved Vamdrup kirke er de fleste klar over. Men vidste du også, at du kan være frivillig ved Vamdrup kirke, og at mange af aktiviteterne ved kirken ikke kan gennemføres uden de frivillige, som er med i fællesskabet med netop de evner og interesser de har og kan bidrage med?

Når du er frivillig ved Vamdrup kirke giver det mindst ligeså meget tilbage som du yder.

Vi har lavet en lille video med eksempler på, hvad frivillige laver i kirken.:-) Videoen er lavet af én af de frivillige, Anne Vingborg Hørlyck. Du kan se videoen her

Vi vil her på hjemmesiden komme med flere informationer om at være frivillig ved Vamdrup kirke. Du er meget velkommen til høre mere om, hvad det indebærer at være frivillig ved Vamdrup kirke, ligesom du meget gerne må byde ind med det du har lyst til at arbejde med. Kontakt vores kirke og kulturmedarbejder Solveig Sørensen eller én af kirkens præster, tlf. 7558 3668 / 2426 3643 eller tlf. 7559 4295.

Læs mere om at være frivillig ved Vamdrup kirke