Børnekirke

Vi begynder kl. 17.00 i kirken med en halv times fortælling, sang og musik. Derefter spiser vi aftensmad i Kirkehuset.

Børnekirke skal være spændende og relevant for både børn og voksne, som ikke behøver tænke på mad denne aften. Når børnene er færdige med at spise, kan de lege, mens de voksne får en snak og en kop kaffe. Arrangementet sluttet omkring kl. 18.30.

Mind gerne andre børnefamilier om børnekirken. Ønsker du at blive mindet om tidspunktet for børnekirken pr. mail eller sms i dagene op til, så send din mail/tlf. nr. til kirke- og kulturmedarbejder Solveig Sørensen på tlf.: 3035 1189 eller mail ss@vamdrupkirke.dk

Børnekirke er for hele familien. Maden koster 20 kr. for voksne - gratis for børn.