Babysalmesang

Babysalmesang er for babyer 0-10 mdr. og deres forældre. Vi mødes i kirken, hvor vi synger salmer og børnesange, laver fagter, lytter til musik, danser og vugger børnene.

Vamdrup kirke har to hold årligt. De begynder i januar og september. I april starter vi et hold i Ødis kirke.

Et forløb varer i alt 8 gange fra kl. 10.30-12. Husk at medbringe et tæppe, som barnet kan ligge på.

Du kan deltage i babysalmesang, uanset om du bor i Hjarup, Ødis eller Vamdrup.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er plads til 12 børn på holdet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt Karin Petersen på tlf. 4159 3437 eller mail petersen13b@hotmail.com

Bemærk! Holdene bliver hurtigt fyldt op. Du kan blive skrevet på venteliste, så du kan få en ledig plads, hvis nogen melder fra - eller hvis du gerne vil have en plads på næste hold.